• Studentenkamers Leuven

WOODS Leuven

Trendy studentenkamers

WOODS Leuven

Trendy studentenkamers

 

WOODS, een stijlvolle nieuwbouw met trendy studentenkamers aan het gloednieuwe Leuvense stadspark Belle Vue. Een echte toplocatie in een groene buurt nabij campussen en het bruisende stadsleven. Maar ook op wandelafstand van het station. 

De ruime kamers zijn volledig gemeubeld en gezellig ingericht met hoogwaardige materialen. Elke kamer beschikt over de nodige luxe en comfort: wifi, een koelkast, een tweepersoons bed, een kleerkast, een bureau met boekenrek en een eigen badkamer met douche, toilet en lavabo.

In het gebouw zijn er gemeenschappelijke keukens aanwezig met een fenomenaal uitzicht. Studenten kunnen gezellig samen vertoeven in de sfeervolle ontspanningsruimte die onder andere voorzien is van een zithoek, TV en een kickertafel. Er is een afgesloten fietsenberging en een waslokaal voorzien. Verder is er een mooie gemeenschappelijke tuin aanwezig, die ruimte biedt voor rust, ontspanning en sport.. De mogelijkheid bestaat om een ondergrondse autostaanplaats in het gebouw te huren. Kortom alles is aanwezig om jouw studenttijd zorgeloos en onvergetelijk te maken.

De huurprijs start vanaf €420 (excl. kosten) per maand.

Wil jij komend jaar ook op kot in deze nieuwe studentenresidentie en vrienden voor het leven maken? Bel ons dan vandaag nog voor een bezoek aan onze modelflat:  0499/88 20 27

Martelarenlaan 200, Leuven 

Contacteer ons

NIEUWSBRIEF