Archiv 0.2 Leuven

Archiv 0.2 Leuven

ARCHIV 0.2, een trendy en stijlvolle nieuwbouwstudentenresidentie in het centrum van Leuven. Een echte toplocatie in een  rustige buurt op wandelafstand van campussen en het bruisende stadsleven.

Alle kamers worden hoogstaand afgewerkt met kwalitatieve materialen, zijn volledig ingericht en gemeubeld, beschikken over eigen badkamer (met douche, lavabo en toilet), en over een zeer mooi terras.

Daarnaast zijn er ook nog een gemeenschappelijke keukens, een ontspanningsruimte met de nodige voorzieningen en een grote, zonnige tuin met terras waar alle studenten gebruik van kunnen maken. In het gebouw is er ook een afgesloten fietsenberging en een waslokaal voorzien. De mogelijkheid bestaat tevens een ondergrondse autostaanplaats in het gebouw te huren.

De huurprijs start vanaf €435 per maand en €67 voor de algemene onkosten, inclusief internet, lift, tweemaal per week onderhoud gemeenschappelijke delen en €20 provisie voor het privatief verbruik van water, gas en elektriciteit (individuele meters).

Wil jij komend jaar ook op kot in deze gloednieuwe studentenresidentie en vrienden voor het leven maken? Bel ons dan vandaag nog voor een bezoek aan onze modelflat:   0499/88 20 27

est