• Woods - Binst Architecten
  • Woods - Binst Architecten
  • Woods - Binst Architecten
  • Woods - Binst Architecten

Woods - Leuven Leuven

Woods - Leuven Leuven

VOLLEDIG UITVERKOCHT! Woods is een architecturale eyecatcher in het hart van het gloednieuwe Leuvense stadspark. Een plek waar studenten verblijven, ontspannen en studeren in een uitzonderlijk groene omgeving met de levendige binnenstad binnen handbereik. Het ontwerp is een architecturaal hoogstandje van Crepain Binst Architecture, een ontwerp de naam landmark meer dan waardig.

Woods biedt instapklare en duurzame studentenkamers met een hoogstaande afwerking en oog voor detail. Alle kamers zijn geschilderd, volledig gemeubeld en beschikken over een eigen badkamer met douche, lavabo en toilet.

Naast de individuele kamers zijn er ook trendy en praktische gemeenschappelijke ruimtes. Op iedere verdieping zijn er 2 moderne en volledig uitgeruste keukens voorzien met aansluitend een overdekt terras. Daarnaast is er op het gelijkvloers ook nog een grote, gemeenschappelijke ontmoetingsruimte, een uitnodigende plek met zicht op het park. Onder het gebouw ten slotte zijn er nog 2 ondergrondse verdiepingen voorzien met autostaanplaatsen, fietsenstallingen en een gemeenschappelijk waslokaal.

Dat Leuven als studentenstad een bruisende stad is, hoeven we u niet meer uit te leggen. In Woods beleef je volop de dynamiek van de studentenstad in een unieke groene omgeving. De binnenstad ligt op een boogscheut en biedt voor elk wat wils.

Leuven telt momenteel meer dan 45.000 studenten en dat aantal blijft stijgen. De vraag naar studentenkamers in Leuven is dan ook groter dan het aanbod. Investeren in studentenkamers is dus investeren in zekerheid. Bovendien kan je als investeerder genieten van onze volledige verhuurservice van A tot Z.

De 157 studentenkamers van Woods zijn ondertussen allemaal uitverkocht, maar we hebben een nieuw studentenproject 'ACE' in het centrum van Leuven. Wenst u meer inlichtingen over dit project, voor uw eigen student of een berekening van deze topinvestering? Bel of mail ons vrijblijvend: 02/252.08.88 of 0495/38.70.38 en info@dyls.be

Ligging

| Leuven