ARCHIV02 Leuven

ARCHIV02 Leuven

ARCHIV 0.2, een trendy en stijlvolle nieuwbouwstudentenresidentie in het centrum van Leuven. Een echte toplocatie in een  rustige buurt op wandelafstand van campussen en het bruisende stadsleven.

Alle kamers zijn hoogstaand afgewerkt met kwalitatieve materialen, zijn volledig ingericht en gemeubeld, beschikken over eigen badkamer (met douche, lavabo en toilet). Sommige kamers in de residentie beschikken over een eigen terras of geven rechtstreeks uit op de tuin.

Daarnaast zijn er ook nog een gemeenschappelijke keukens, een ontspanningsruimte met de nodige voorzieningen en een grote, zonnige tuin met terras waar alle studenten gebruik van kunnen maken. In het gebouw is er ook een afgesloten fietsenberging en een waslokaal voorzien. De mogelijkheid bestaat tevens een ondergrondse autostaanplaats in het gebouw te huren.

De huurprijs start vanaf €555 per maand inclusief algemene onkosten, lift, wekelijkse poets gemeenschappelijke delen, brandverzkering en afval containers. Het forfait voor privatief verbruik van water, elektriciteit, gas en internet bedraagt €40 per maand.

Wil jij komend jaar ook op kot in deze gloednieuwe studentenresidentie en vrienden voor het leven maken? Bel of maons dan vandaag nog via 0499/88 20 27 of rent@studentflat.be.

Mechelsestraat 163, Leuven