• Leefruimte Zagros
  • Overzicht

Zagros Aarschot

Ontdekkingsmoment - 30/1

Zagros Aarschot

Ontdekkingsmoment - 30/1

Maak kennis met het project tijdens de ontdekkingsdag op 30/1 vanaf 10u - Inschrijven verplicht via info@dyls.be of 0495/38.70.38

Woonproject “DE TORENS” creëert een mooie mix van wonen, winkelen en werken voor een heel divers publiek.

De site, op de voormalige terreinen van wijnhandel Geens, is onderverdeeld in meerdere projectzones met elk een eigen, uniek karakter.

Het volledige projectgebied bestaat uit verschillende woonentiteiten, commerciële ruimtes en rustgevende groenzones die een gezonde dynamiek in Aarschot en omgeving zal teweegbrengen. Het is een weloverwogen keuze om de woonsite autovrij te houden, daarom wordt  parkeren voor bezoekers en bewoners ondergronds georganiseerd.

De hedendaagse en comfortabele tot luxueuze één-, twee- of drieslaapkamerappartementen met aangename terrassen, worden afgewerkt met hoogwaardige materialen. Maar als koper heeft u uiteraard zelf nog inspraak in de afwerking en indeling van uw appartement.

Projectzone Zagros is gelegen aan het nieuwe, publieke plein. De appartementen zijn voorzien van 1 tot 3 slaapkamers en beschikken allen over een aangenaam terras. De appartementen zijn bereikbaar via het publieke plein en via de ondergrondse parkeergarage.

 

Prijzen vanaf 325.000 euro ( excl. kosten). 

 

Wordt u één van de nieuwe bewoners of bent u op zoek naar een slimme investering? Contacteer ons vandaag nog en kom er alles over te weten, 0495/38 70 38!

Contacteer ons

Ik ga akkoord met het privacybeleid
NIEUWSBRIEF