• Elias en Nevis langs het centrale plein
  • Penthouse Elias
  • Elias langs het wandelpad
  • Elias en Elbrus
  • Overview

Elias Aarschot

Elias Aarschot

Op 24/04 kan je ons project De Torens komen ontdekken. Dit kan vanaf 10u, om alles vlot en vooral veilig te laten verlopen werken wij via inschrijvingen Contacteer ons via info@dyls.be of via 0495 38 70 38.

Woonproject “DE TORENS” creëert een mooie mix van wonen, winkelen en werken voor een heel divers publiek.

De site, op de voormalige terreinen van wijnhandel Geens, is onderverdeeld in meerdere projectzones met elk een eigen, uniek karakter. Het volledige projectgebied bestaat uit verschillende woonentiteiten, commerciële ruimtes en rustgevende groenzones die een gezonde dynamiek in Aarschot en omgeving zal teweegbrengen. Het is een weloverwogen keuze om de woonsite autovrij te houden, daarom wordt parkeren voor bezoekers en bewoners ondergronds georganiseerd. De hedendaagse en comfortabele tot luxueuze één-, twee- of drieslaapkamerappartementen met aangename terrassen, worden afgewerkt met hoogwaardige materialen. Maar als koper heeft u uiteraard zelf nog inspraak in de afwerking en indeling van uw appartement.

 

Projectzone Elias telt 5 torengebouwen en is centraal gelegen aan het nieuwe, publieke plein. De appartementen zijn voorzien van 1 tot 3 slaapkamers en beschikken allen over een aangenaam terras. Tussen de gebouwen wordt een groene omgeving ingericht met publieke en semi-publieke doorgangen, alsook privatieve terrassen.

 

Prijzen vanaf 242.000 euro (excl. kosten). 

 

Wordt u één van de nieuwe bewoners of bent u op zoek naar een slimme investering? Contacteer ons vandaag nog en kom er alles over te weten, 0495/38 70 38!

Contacteer ons

Ik ga akkoord met het privacybeleid
Inschrijven OP NIEUWSBRIEF