Elbrus Aarschot

Werken zijn gestart!

Elbrus Aarschot

Werken zijn gestart!

Woonproject “DE TORENS” creëert een mooie mix van wonen, winkelen en werken voor een heel divers publiek. De site, op de voormalige terreinen van wijnhandel Geens, is onderverdeeld in meerdere projectzones met elk een eigen, uniek karakter. Het volledige projectgebied bestaat uit verschillende woonentiteiten, commerciële ruimtes en rustgevende groenzones die een gezonde dynamiek in Aarschot en omgeving zal teweegbrengen. Het is een weloverwogen keuze om de woonsite autovrij te houden, daarom wordt  parkeren voor bezoekers en bewoners ondergronds georganiseerd. De hedendaagse en comfortabele tot luxueuze één-, twee- of drieslaapkamerappartementen met aangename terrassen, worden afgewerkt met hoogwaardige materialen. Maar als koper heeft u uiteraard zelf nog inspraak in de afwerking en indeling van uw appartement.

Projectzone Elbrus vormt de rand van het totaalproject aan de zijde van de landschappelijke groene heuvel en telt 7 afzonderlijke gebouwen met 1- tot 4-slaapkamerappartementen. Op de dakverdiepingen van deze gebouwen worden privatieve dakterrassen met zwembad voorzien, exclusief horende bij de respectievelijke penthouses op de bovenste verdieping.

Elk van deze gebouwen is bereikbaar via de nieuw aan te leggen weg en via de ondergrondse parkeergarage.

Wordt u één van de nieuwe bewoners of bent u op zoek naar een slimme investering? Contacteer ons vandaag nog en kom er alles over te weten, 0495/38 70 38!

Contacteer ons

NIEUWSBRIEF