Op 4 september komt de Belgische Staatsbon vrij, welke opties zijn er nadien?

Beleggen in vastgoed is altijd een slimme keuze
... juli 29, 2024 / Nieuws

Na het vrijkomen van de Belgische staatsbon op 4 september, staat u wellicht voor de vraag hoe u het beste kunt investeren om uw kapitaal te laten groeien. Als projectontwikkelaar willen we u graag informeren over de uitstekende mogelijkheden die investeren in vastgoed biedt, en hoe onze diverse projecten hier perfect bij aansluiten.

Investeer uw staatsbon in vastgoed

Waarom investeren in vastgoed?

1. Stabiele investering: Vastgoed wordt vaak gezien als één van de meest stabiele investeringen. In tegenstelling tot de volatiliteit van de aandelenmarkt, biedt vastgoed een zekere mate van zekerheid en voorspelbaarheid.

2. Waardeappreciatie: Historisch gezien neemt de waarde van vastgoed in de loop der tijd toe. Dit betekent dat uw initiële investering in waarde zal stijgen, vooral in gegeerde locaties zoals Brussel en Leuven.

3. Passief inkomen: Door te investeren in vastgoed kunt u een passief inkomen genereren. Of het nu gaat om huurinkomsten van appartementen of studentenkamers, u heeft een continue inkomstenstroom.

4. Inflatiebestendig: Vastgoed is een uitstekende bescherming tegen inflatie. Terwijl de koopkracht van geld kan afnemen, blijven vastgoedprijzen vaak stijgen, wat uw investering beschermt.

5. Fiscale voordelen: In België zijn er verschillende fiscale voordelen verbonden aan vastgoedbeleggingen, zoals aftrekbare kosten en gunstige belastingregelingen.

Investeer uw staatsbon in vastgoed

Onze (investerings)projecten

We hebben een reeks veelbelovende vastgoedprojecten die ideaal zijn voor zowel ervaren beleggers als nieuwkomers in de vastgoedmarkt. Hier zijn enkele van onze toonaangevende projecten:

BLVD10 in Brussel

Gelegen in het hart van de hoofdstad, biedt BLVD10 studio’s en appartementen met moderne faciliteiten. Brussel blijft een magneet voor internationale bedrijven en instellingen, wat zorgt voor een sterke huurmarkt en uitstekende investeringsmogelijkheden.

YOU en HUB 01 in Leuven

Onze studentenprojecten in Leuven zijn ontworpen om in te spelen op de voortdurende vraag naar kwalitatieve studentenkamers. Leuven, bekend om haar prestigieuze universiteit, trekt jaarlijks duizenden studenten aan. Investeren in studentenhuisvesting garandeert een constante vraag en betrouwbare huurinkomsten. In onze projecten hebben wij reeds kamers en studio’s beschikbaar voor onmiddellijke verhuur.

Roosgaerd in Zottegem

Dit project biedt appartementen in een prachtig landschapspark, ideaal voor mensen die op zoek zijn naar rust en natuur. De combinatie van groen wonen en moderne voorzieningen maakt Roosgaerd een aantrekkelijke keuze voor diverse doelgroepen.

De Torens in Aarschot

Gelegen in een nieuwe woonwijk, biedt De Torens moderne appartementen met alle gemakken van het stadsleven. Aarschot is een groeiende stad met veel potentieel, wat dit project tot een uitstekende investeringsmogelijkheid maakt.

Waarom kiezen voor Dyls?

Als ervaren projectontwikkelaar begeleiden we u bij elke stap van uw investeringsreis. Onze projecten zijn zorgvuldig geselecteerd en ontwikkeld om maximale waarde te bieden. Bovendien streven we naar transparantie en klanttevredenheid, wat betekent dat u altijd kunt rekenen op eerlijke en uitgebreide informatie over uw investering.

Het vrijkomen van de Belgische staatsbon op 4 september biedt u een unieke kans om na te denken over nieuwe investeringsmogelijkheden. Vastgoed biedt talloze voordelen, van stabiele waarde en passief inkomen tot fiscale voordelen. Onze diverse projecten in Brussel, Leuven, Zottegem en Aarschot bieden voor elk wat wils. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en ontdek hoe wij u kunnen helpen bij het realiseren van uw investeringsdoelen.

 Investeer uw staatsbon slim, investeer in vastgoed.