DE BOND Leuven

DE BOND Leuven

Studentenresidentie DE BOND, dat is op kot gaan in een historisch kader met de luxe en het comfort van een gloednieuwe residentie. Het project werd volledig opnieuw opgetrokken achter deze prachtige gevel en dit op een toplocatie in hartje Leuven. Een veilige en rustige buurt op wandelafstand van verschillende campussen, het bruisende stadsleven en de bekendste winkelstraten…

Het project biedt een mooie mix van zowel studentenkamers als studio’s. Alle kamers worden hoogstaand afgewerkt met kwalitatieve materialen, zijn volledig ingericht en gemeubeld, beschikken over eigen sanitair (met douche, lavabo en toilet), een zonnig terras en een volledig uitgeruste kitchenette voor de studio’s.

Daarnaast is er ook nog een gemeenschappelijke keuken, ontspanningsruimte met de nodige voorzieningen en een grote, zonnige tuin met terras waar alle studenten gebruik van kunnen maken. In het gebouw is er ook een afgesloten fietsenberging en een waslokaal voorzien.

De huurprijs voor een kamer start vanaf €495 per maand en €65 voor de algemene onkosten, inclusief internet, lift, onderhoud tweemaal per week en €30 provisie voor het privatief verbruik van water, gas en elektriciteit met individuele meters.

De huurprijs  voor een studio start vanaf €695 per maand en €70 voor de algemene onkosten, inclusief internet, lift, onderhoud tweemaal per week en €40 provisie voor het privatief verbruik van water, gas en elektriciteit met individuele meters.

Wil jij komend jaar ook op kot in deze gloednieuwe studentenresidentie en vrienden voor het leven maken? Bel ons dan vandaag nog voor een bezoek aan onze modelflat:   0499/88 20 27

Contacteer ons

NIEUWSBRIEF